LOADING

Type to search

Esports

Vicky Jiménez: “Sóc conscient del que he fet i això és fruit de la dura feina’’

La tenista andorrana és una de les sensacions del tenis femení i ‘L’Eco’ es troba amb ella a Terramar, deu dies després de guanyar el seu primer Grand Slam

Vicky Jiménez, dimarts de la setmana passada, a les pistes de terra batuda del Golf Terramar, on s’hi entrena habitualment.

Vicky Jiménez Kasintseva, la recent campiona de l’Open d’Austràlia júnior, intenta pair tot el que ha viscut, en una setmana que difícilment oblidarà. La primera, esperem, d’una llarga i exitosa carrera tenística, que va començar amb només sis anys, i per la influència del seu pare Joan. Ara, l’andorrana, s’entrena quasi cada dia a les pistes de terra batuda del Club de Golf Terramar, sota les ordres del seu pare.

La jugadora és “plenament conscient del que he aconseguit i això és fruit de la feina feta”, tanmateix, entrena “quatre hores al dia a la pista de tenis i dues més de físic: un  treball específic per al tenis on s’intenta millorar la velocitat, la resistència, la coordinació, la força explosiva i a nivell de prevenció de lesions. Tot això durant cinc dies a la setmana”, comenta Jiménez.

Pots llegir el reportatge sencer a la guanyadora de l’Open d’Austràlia júnior a L’Eco d’aquesta setmana.

Tags: