Torna el cinema a Sitges i a Ribes

La pantalla del Cine Club, al Prado
- Publicitat -

Han passat tres mesos i mig, però, per fi, els cinemes de Sitges i Ribes tornen a obrir. A partir d’aquest cap de setmana, les sales recuperen la seva activitat, amb diverses mesures de seguretat i protecció. Tant el Prado, el Retiro i el Cinema Ribes efectuen la seva primera sessió gratuïta, amb reserva prèvia.

La primera pantalla que s’obrirà és la del Casino Prado. El Cine Club Sitges, que explota aquesta sala, ha programat per a demà dijous (19h) la projecció de Sinónimos, la cinta guanyadora de la Berlinale, una producció francesa, alemanya i israeliana, que narra l’aventura del jove Yoav, que marxa a París trencant amb els esquemes d’Israel.

També dijous (19.30h) el Cinema Ribes obre portes de nou, en aquest cas amb 42nd, l’enregistrament del clàssic musical al West End de Londres.

Per la seva part, el Retiro torna divendres, i ho fa amb Invisibles, dirigida per Gracia Querejeta i protagonitzada per Emma Suárez, Adriana Ozores i Blanca Portillo entre d’altres.

Els tres cinemes de Sitges i Ribes han implantat diverses mesures de seguretat, per complir totes les pautes sanitàries i de protecció. El personal de les sales estarà equipat amb mascaretes i equips de protecció i els assistents disposaran de gel hidroalcohòlic. Les sales han reduir l’aforament i s’establirà un control permanent. També han eliminat el contacte físic, com el tall de l’entrada. Els cinemes recomanen el pagament amb targeta.

La programació d’estiu dels cinemes locals preveu títols com Mulan, Tenet, Scooby i Padre no hay más que uno 2, entre d’altres.

Reserves de les sessions:
El Prado: www.cineclubsitges.com
El Retiro: https://www.cinemaelretiro-sitges.cat/
Cinema Ribes: www.cinemaribes.com

Articles relacionats