LOADING

Type to search

Actualitat

Torna el Festival Internacional de Patchwork al Passeig de la Ribera

Estarà fins diumenge, en un nou format més reduït i amb les mesures sanitàries pertinents

Els preparatius de les casetes de fusta del festival, durant la setmana.

Resulta difícil imaginar el que van poder sentir l’any passat els organitzadors i els seguidors del Festival Internacional de Patchwork, de Sitges, quan només un dia abans de la seva inauguració va haver de ser suspès amb motiu de la pandèmia. I és que no es tracta d’una cita cultural més ni d’un esdeveniment menor.

Es tracta de la tercera mostra d’art tèxtil més important d’Europa, només per darrere de París i de Londres. El seu impacte econòmic a la vila va ser d’1,9 milions d’euros en 2018, i de 2,2 milions en 2019. 118 expositors de vuit països diferents; deu exposicions repartides en set espais de la localitat i 25.000 visitants que van arribar a ocupar en aquells anys el 95 per cent de les places hoteleres. No és una casualitat que aquest sigui un dels pocs actes considerats “d’interès especial” per l’Ajuntament.

La bona notícia és que el Festival ha reprès impuls i ha tornat a la Ribera, on romandrà obert al públic fins diumenge.

En parlem àmpliament en un reportatge a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure