LOADING

Type to search

Actualitat

Torna el Tapa a tapa, amb propostes incloses de platets

Dijous va arrencar l’edició d’un Tapa a tapa diferent, que s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia. Les restriccions horàries que només permeten obrir fins a les 17 hores, l’aforament del 30 per cent a dins dels locals, amb quatre comensals a taula, fa que les previsions d’enguany siguin inferiors respecte a les edicions passades. Malgrat tot el certament ha buscat fórmules per adaptar-se a les necessitats del moment, i el principal canvi s’aprecia en el canvi de nom, De Tapa a platet, on enguany les tapes es convertiran en mitges racions amb la possibilitat d’escollir la beguda.

L’edició d’aquest any no només és especial per la situació que s’està vivint, sinó també perquè tot just fa deu anys es va celebrar la primera edició del Tapa a tapa, que igual que aquest any també va comptar amb la participació de 20 d’establiments, i es van servir 15.000 tapes, considerant-se un èxit pels organitzadors d’aquell moment. Des d’aleshores el certamen no va parar de créixer, convertint-se fins abans de la pandèmia en una de les cites imprescindibles del calendari.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem àmplia atenció al Tapa a tapa, amb una selecció d’algunes de les creacions de diferents restaurants i bars participants. També us aportem totes les dades d’enguany i un repàs del que han estat les diferents ediccions des de la primera, el 2011. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure