LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Tornen a obrir els locals tancats per l’onada de la Covid

Els bars del Dos de Maig van obrir dissabte fins la 1h
Las Vegas, dissabte a la nit

Els locals que van tancar en els primers dies de juliol arran l’onada de la Covid han tornat a obrir en els darrers dies. La majoria han complert els deu dies de quarantena arran dels casos detectats, mentre que els que havien tancat de manera preventiva també han reprès el servei.

Las Vegas, Pachito i Everlasting, els tres locals d’oci nocturn que van tancar o reduir horari arran l’onada de coronavirus entre els joves han tornat a funcionar amb normalitat aquest cap de setmana. El primer ha obert després d’una setmana tancat per decisió pròpia en haver estat un dels punts de trobada de bona part dels joves que posteriorment van donar positiu per Covid. Els altres dos, també per decisió dels seus propietaris, van reduir l’horari durant el cap de setmana anterior per a rebre menys visitants, si bé van continuar treballant en les primeres hora de la nit.

Aquest cap setmana, tots tres han tornat a funcionar amb normalitat, tot i que, com la resta de l’oci nocturn, amb els interiors tancats a partir de la 1h de la matinada i les terrasses obertes fins les 3h. Divendres va entrar en vigor aquesta reducció horària parcial establerta per la Generalitat, com a mínim durant quinze dies. Al carrer Primer de Maig, els establiments s’han acollit a aquesta excepció de la normativa i han continuat amb les terrases obertes fins les 3h.

També ha tornat a obrir aquest cap de setmana el Sea You, al Port d’Aiguadolç, La setmana  passada van testejar tots els seus treballadors i dijous van tenir la confirmació que eren negatius i divendres ja van obrir el nou. També el bar Luna, al Poble Sec, ha reobert el cap de setmana.

Per la seva part, el xiringuito Sausalito va reprendre el servei dissabte, després d’haver estat tancat deu dies en haver tingut diversos positius entre els seus treballadors, tots joves. Dies abans també havia tancat deu dies el xiringuito Carbonell, mentre que l’Hola hi va estar tres dies sense obrir, per testejar els seus treballadors, que van donar negatiu

Demà dimarts obrirà de nou la llar d’infants La formigueta, al carrer Pilar Franquet, un cop haurà estat tancada onze dies en haver-se produí un positiu entre els seus usuaris. La resta d’infants del centre s’han fet proves aquests darrers dies i tots han donat negatiu

Notícies relacionades:
L’onada de Covid registra 451 positius a Sitges en només dues setmanes (8 de juliol de 2021)
500 joves assisteixen al cribratge massiu (8 de juliol de 2021)
L’onada de Covid afecta nous locals (6 de juliol de 2021)
Sitges serà objecte d’un cribratge massiu per aturar la transmissió de la Covid-19 (5 de juliol de 2021)
Sitges és el municipi amb major evolució del virus (5 de juliol de 2021)
L’expansió del virus afecta de ple a l’oci nocturn, però també al conjunt del turisme local (5 de juliol de 2021)
Sitges registra 127 positius en només 48 hores (3 de juliol de 2021)
Sant Camil es manté al marge de l’onada (2 de juliol de 2021)
El nou brot de Covid també afecta a locals d’oci (2 de juliol de 2021)
El contagi es multiplica per quatre a Sitges en una setmana (1 de juliol de 2021)
La pandèmia pressiona les platges (30 de juny de 2021)
Els nous positius registrats a Sitges ja estan en la vintena d’anys (29 de juny de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure