Tornen els cants a la Pasqua

La colla del Retiro a l’església, l’any 2018.
- Publicitat -

El retorn al carrer de les caramelles suposa un nou pas més cap a la normalitat, després de dos anys sense aquests cants dedicats a la Pasqua i a la primavera. Tot i l’aturada forçada dels anys 2020 i 2021, van sorgir algunes iniciatives per no perdre del tot l’activitat, i recordar-nos que, malgrat tot, la tradició era ben present. I enguany, les tres colles locals que protagonitzen aquesta tradició demostren que ni el nombre de cantaires ni la quantitat de cases que realitzaran han baixat.

Hi ha ganes de tornar a cantar i, després de reprendre els assajos durant les darreres setmanes, les Caramelles Sitgetanes, la colla de la Societat Recreativa El Retiro i la del Casino Prado Suburense interpretaran diversos clàssics que serviran, alhora, per mantenir el llegat dels seus respectius mestres de capçalera, Jordi Pañella, Gabriel Pallarès i Manuel Torrens, que es completaran amb un parell de sardanes molt populars.

A L’Eco d’aquesta setmana hi surten els títols de les cançons d’enguany, així com una cronologia caramellaire, amb les dates de les entrades de les noies en cada colla. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORAArticles relacionats