Tornen les cues dels diumenges

- Publicitat -

TTarda de tràfic congestionat per sortir de Sitges en direcció a Barcelona. Des de mitja tarda hi ha retenció de circulació a l’autopista C-32 abans d’entrar als Túnels de Garraf i en arribar al peatge de Vallcarca.

Es tracta del primer dia de tràfic intens des de la irrupció de la Covid-19. El bon temps, les mesures de relaxació i, fins i tot, el llarg pont de Sant Joan han suposat una sortida notable de gent de l’àrea metropolitana de Barcelona cap a les poblacions de la costa i el Pirineu. Les retencions a mitja tarda sovintegen en diversos punts de la xarxa viària catalana, entre els quals Sitges.

Aquest cap de setmana s’ha tornat a registrar un notable moviment de gent als carrers i les platges de Sitges. Es tracta del tercer cap de setmana posterior a l’aixecament del confinament del Garraf i l’Alt Penedès i, com en els dos anteriors, hi ha hagut un bon nombre de visitants. La tendència, però, es limita només als caps de setmana i en els dies laborables hi ha nivells baixos de visitants.

Accedeiu al Servei Català de Trànsit per consultat l’estat de la circulació

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats