LOADING

Type to search

Actualitat

Tot a punt pel Mobility Congress

L’Hotel Melià acollirà la segona edició de l’esdeveniment, que posarà el focus en la mobilitat sostenible

L’alcaldessa i presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell, a l’acte de presentació. (AMTU)

El International Mobility Congress (IMC) arriba a l’auditori de l’Hotel Melià de Sitges els dies 25 i 25 d’octubre. Sota el lema Drive into innovation arriba el congrés internacional amb la voluntat de convertir Catalunya durant dos dies en l’epicentre del debat sobre mobilitat sostenible, segura i inclusiva, i sobre la digitalització en el sector.

En un moment en què la mobilitat i el transport públic estan en un procés de canvi de model arreu del món, a causa de la crisi energètica i el canvi climàtic, l’IMC proposa un seguit de ponències amb protagonistes de prestigi internacional a on els participants debatran els seus coneixements i experiències.

L’alcaldessa, Aurora Carbonell, presidenta de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), acompanyada per Isidre Gavín, secretari de Mobilitat i Logística de la Generalitat, i per Joan Serra, director de l’IMC 22, van presentar el congrés el passat dijous 15 de setembre a Barcelona.

L’edició d’enguany comptarà amb Suècia com a convidada, com a exemple de país que ha fet grans aportacions en matèria de mobilitat sostenible i en aquests moments a l’avantguarda de l’electrificació. A càrrec de Suècia anirà la conferència d’obertura al congrés, dues sessions del programa oficial i una missió comercial amb pimes sueques i catalanes.

Com ja va succeir a l’edició anterior, s’habilitarà una Sala Forum, amb activitats paral·leles organitzades pels propis partners del congrés, i també un espai de Side Events, és a dir, trobades entre empreses locals i internacionals amb l’objectiu de donar impuls i crear sinergies entre els assistents.

L’Internacional Mobility Congress està organitzat conjuntament per la Generalitat, l’AMTU, l’ATM de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Associació de Municipis de Catalunya i l’Ajuntament de Sitges.

La cloenda de l’esdeveniment anirà a càrrec del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure