Tres platges quedaran aquest estiu sense xiringuitos

Aurora Carbonell i Dino Leprevost, concessionari del xiringuito de la Marina d’Aiguadolç, durant la visita d’aquesta setmana
- Publicitat -

Els tres darrers xiringuitos que queden per adjudicar podrien quedar deserts. Es tracta dels lots corresponents a les platges la Barra Ponent, platja la Barra Llevant i Balmins. Les diferències d’avaluació entre governants, tècnics i òrgans jurídic en el concurs dels serveis de les platges han acabat derivant en aquesta situació.

La Junta de Govern Local té previst declarar desert els tres lots pendents. La mateixa alcaldessa, Aurora Carbonell, ja ho va insinuar a la jornada que l’Ajuntament va organitzar dimarts passat per a presentar els nous models de guinguetes a les platges de Sitges: “comptem amb un informe tècnic que proposa desestimar els tres darrers lots per un error material no esmenable que afecta només a l’adjudicació dels tres últims xiringuitos”.

Dutrant la jornada de visita als nous xiringuitos, els adjudicataris es van mostrar visiblement satisfets per l’oportunitat de poder comptar amb una guingueta en espais privilegiats i amb un enorme potencial com són les platges del municipi. Això sí, molts d’ells van reconèixer que els dissenys que enguany es poden trobar a la sorra no són els definitius i que necessitaran aproximadament fins a la primavera del 2023 per replicar el projecte exacte que van presentar al procés de licitació.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem amb més detall la polèmica dels xiringuitos, així com el nou model implantat pels concessionaris que han guanyat el concurs. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats