LOADING

Type to search

Actualitat

Tres treballadores del Redós presenten denúncies als Mossos per assetjament

Estic amb depressió, crisis d’ansietat…, he intentat aguantar, però m’ha tret les ganes de treballar”. Així explica la seva situació una de les tres treballadores de la residència el Redós –que prefereixen mantenir-se en l’anonimat– que han interposat denúncies per assetjament laboral contra la gerent de la institució, Montserrat Falguera, a més del seu fill, Pau Falguera, també treballador, i de la cap de Recursos Humans, Mercedes Manrique.

Relaten que fa anys que pateixen tota mena de crits, insults, faltes de respecte i amenaces per part de la gerència, que moltes treballadores acaben agafant la baixa o marxant, i que ara, arran de diversos esdeveniments, han decidit trencar el silenci i denunciar. A partir d’aquest punt, altres treballadores també s’han afegit a explicar els seus testimonis.

A l’edició en paper d’aquesta setmana hi trobareu la informació ampliada, així com la situació viscuda per altres testimonis. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure