LOADING

Type to search

Actualitat

Turisme i festivals: l’aliança perfecta

Els esdeveniments i festivals al llarg de l’any a Sitges generen un significatiu impacte en l’economia i la imatge de la vila

Catifa vermella de Nicolas Cage, al darrer Festival de Cinema

El turisme genera a Sitges 165,3 milions d’euros, segons xifres del 2016, i és sens dubte el principal motor econòmic de Sitges, però no arriba simplement per la bellesa de la localitat ni perquè disposi de les millors platges. Combinar turisme i activitat continua distribuïda al llarg del calendari és la clau de l’èxit per a un Sitges que ha deixat enrere el turisme de sol i platja massiu.

L’esdeveniment per excel·lència és el Festival de Cinema, que obté un retorn mediàtic valorat en 50 milions d’euros, però més enllà del cinema, turistes i visitants també ocupen Sitges per Carnaval, per la Gay Pride o pel Patchwork, que genera un gran impacte econòmic i reuneix prop de 50.000 persones en només quatre dies.

A L’Eco d’aquesta setmana trobareu l’impacte econòmic i les dades de tots els esdeveniments que es fan a Sitges al llarg de l’any. Podeu trobar l’edició en paper de L’Eco als punts de venda o adquirir la versió digital a la plataforma iQuiosc.

També pots veure