LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Últimes hores per a inscriure’s a les cercaviles infantils de Santa Tecla

Els interessats han d’emplenar un formulari a través de la pàgina web de l’Ajuntament

Després de la emocionant i viscuda Festa Major arriba la il·lusió dels més petits. L’ajuntament de Sitges ja ha obert les inscripcions per participar a la Matinal de Santa Tecla amb bèsties de foc, gegants i cabeçuts.  Per inscriure’s caldrà omplir un formulari previ que es pot trobar a www.sitges.cat/serveis/festes/festa-major. Un cop enviat s’haurà de presentar el document al Servei de Tradicions i Festes (Plaça de l’Ajuntament,16) o a la seva adreça electrònica tradicionsifestes@sitges.cat.

Les inscripcions finalitzen el dia 3 de setembre gegants, cabeçuts i bestiari sense carretilles i els que vagin amb carretilles que tinguin el curs acreditatiu del CRE. Per als participants que hagin obtingut  el curs el dia 3 de setembre s’amplien les inscripcions del 4 al 9 de setembre.

El curs de foc CRE (consumidor reconegut com expert) es podrà obtenir per part de l’Associació de Bèsties Infantils de Sitges que realitzarà una jornada de formació el dia 3 de setembre a les 20.00h al Centre Cultural Miramar (Davallada,12).Els interessats hauran d’anar acompanyats del seu tutor legal juntament amb el DNI de l’infant o targeta sanitària.