LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Un centenar de joves de Sitges i Ribes esperen lloc per fer la selectivitat

L’institut Joan Ramon Benaprès, el dia que van obrir les matrícules, el 20 de maig passat

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) seran del 7 al 10 de juliol. Més d’un centenar de joves, de Sitges, Ribes i les Roquetes encara no saben si la prova serà a les habituals instal·lacions de la Universitat Politècnica (UPC) de Vilanova o s’habilitarà algun dels instituts locals per a la seva realització.

Les noves instruccions, com l’ús obligatori de mascaretes i el constant rentat de mans (a l’hora d’accedir al recinte, en el moment de recollir les acreditacions, en l’accés a les aules i en l’entrega i recollida dels exàmens) disposarà del gel hidroalcohòlic que estarà disponible en cada centre. A més, els alumnes estaran separats mantenint les distàncies de seguretat a les aules.

El curs acaba formalment el 19 de juny, com estava previst, i els alumnes hauran tingut les tres setmanes de preparació com cada any, en la majoria de casos amb classes presencials que han pogut fer des de l’entrada a la fase 2 i l’obertura dels instituts. En les dues setmanes que separen el final del curs amb l’inici de les proves no hi haurà classe. En tots els centres, voluntàriament, el professorat estarà telemàticament en contacte per resoldre dubtes i donar suport als alumnes que ho requereixin.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)