LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Un grup de negacionistes celebraran diverses conferències a Sitges per Sant Joan

El carrer Divina Pastora, on es farà la trobada

“El World Freedom Forum neix de la necessitat de conèixer, de saber. L’única manera de recuperar la seguretat i el poder de controlar la nostra vida, és posar llum en el qual esdevé. El WFF és una trobada d’éssers conscients, que amb les seves exposicions en els diferents camps del coneixement i del seu saber, ens portaran la torxa del coneixement”.

Així es presenten en la seva pàgina web els organitzadors de la trobada “per la llibertat de tots els pobles que ocupen el planeta”, que s’efectuarà a la vila (segons el seu web, al carrer de la Divina Pastora). Els amics de Miguel Bosé –el cantant és un dels ponents–, lluiten “per tornar-nos els nostres drets i la nostra llibertat”.

El currículum recent d’alguns dels personatges participants no genera cap dubte: no són més que uns negacionistes de la pandèmia i autors d’autèntiques perles entre les seves declaracions. Denuncien que la Covid-19 s’ha creat per enriquir les elits mundials, però a la vegada cobren quantitats considerables per assistir a l’acte: 300 euros per anar-hi presencialment (s’entén que sense mascareta i sense respectar les mesures sanitàries vigents) i 85 euros si vols seguir les conferències telemàticament.

L’acte, que se celebrarà del 24 al 26 de juny, comptarà entre els conferenciants metges, polítics, juristes o científics. Entre ells, personatges com Andreas Kalcker (científic alemany), que sosté que diòxid de clor (CDS) serveix per a curar malalties. Estudis científics demostren que aquest producte és nociu per a la salut. L’Institut Espanyol de Toxicologia ha detectat diverses intoxicacions per ingerir CDS.

Entre els activistes negacionistes també hi ha metges, com l’espanyol Ángel Ruiz Valdepeñas, que va ser sancionat pel Col·legi de Metges Balears per explicar sense embuts que la pandèmia no existia, o l’argentina Chinda Brandolino: ”l’anticoncepció, l’avortament, la pandèmia i altres pràctiques de disminució de la població estan promogudes des dels centres més alts de poder”, assegura la metgessa.

“La llibertat no és només un dret, és una tria de què se sent i se sap lliure”, acaba la seva presentació. Que l’hi preguntin als familiars i amics dels prop de quatre milions de morts que hi ha hagut per Covid-19. Segur que no estan massa d’acord amb els plantejaments.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure