Un home de 60 anys mor d’un infart a a la platja de la Barra de Sitges

- Publicitat -

Els fet han succeït aquest migdia, a les 14 hores. Un home d’uns 60 anys –segons informa la Policia Local i encara sense identificar– ha patit un infart a la platja de la Barra, suposadament mentre estava nedant.

El socorrista ha alertat la Policia Local i ha trucat als Serveis d’Emergència Mèdica (SEM) en veure de lluny el cos d’un home surant al mar. El SEM ha enviat un helicòpter i executat, sense èxit, les maniobres de reanimació. Diverses dotacions del SEM, en vehicles, s’han acostat també a la platja, que s’ha tancat temporalment al públic.

Finalment, una hora després, a les tres de la tarda, s’ha informat de la mort de l’home, s’ha reobert l’accés a la platja i s’ha demanat als auxiliars de platja la recerca de pertinences. No consten dades i els cossos de seguretat emprenen la recerca d’informació i identificació de l’home.

18h. AMPLIACIÓ. L’home s’ha identificat. Tenia 75 anys i havia estat nedant a la platja de l’Estanyol. En patir l’infart el corrent l’ha portat fins a la platja de la Barra. S’han localitzat les seves pertinences, que s’han posat en coneixement per a la identificació.

Articles relacionats