LOADING

Type to search

Actualitat

Un home de 62 anys perd la vida a la platja de la Barra

És la primera defunció de la present temporada de platges

L’helicòpter, a la platja, i els vehicles medicalitzats, al Passeig, no han pogut fer res per evitar la mort. (Tim Parfitt)

Un senyor de 62 anys s’ha convertit, aquest dissabte al matí, en la primera defunció de la present temporada de platges de Sitges. El fatal desenllaç s’ha produït després que patís una aturada cardíaca. Fins al lloc dels fets –a la platja de la Barra, just davant del xiringuito Sausalito– s’hi han desplaçat un helicòpter medicalitzat i diversos vehicles dels cossos d’emergència i policials, que no han pogut fer res per reanimar-lo.

La primera víctima mortal del 2021 a les platges sitgetanes ha tingut lloc a final de temporada i, de fet, quan ja ha finalitzat l’estiu. Just aquesta setmana, l’empresa de socorristes Pro-Activa, que és la que té la concessió a la vila, feia una valoració molt positiva d’aquests mesos anteriors, ressaltant que no s’havia hagut de lamenta cap mort i que havien pogut treballar “amb més personal i un sou més digne”.

La valoració de la temporada de platges per part de l’Ajuntament i els criteris que guiaran la pròxima adjudicació pública de llicències per als xiringuitos de Sitges, a l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar als punts de venda habituals o també a Internet en format PDF a través de la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure