Un home mor ofegat a la platja de la Barra

Els cossos de seguretat i sanitaris desplaçats han intentat reanimar-lo sense sort

- Publicitat -

Un home de 80 anys, veí de Barcelona, ha mort ofegat, aquest migdia, a la Platja de la Barra de Sitges. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents de la Policia Local de Sitges, els Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i l’helicòpter del SEM. Tot i els intents de reanimació per part del personal sanitari, l’home ha perdut la vida a la mateixa platja.

El desplaçament dels vehicles sanitaris ha despertat una atenció especial entre els banyistes, ja que els mateixos sanitaris han hagut d’atendre l’home a la sorra. El poc marge de sorra que hi ha en aquest tram ha suposat que la gent hagi quedat més a prop del lloc on els professionals intentaven reanimar l’home.

Amb aquesta mort ja se’n sumen un total de cinc aquest estiu a les platges de Sitges. La trista estadística s’es va estrenar l’11 de juliol, quan van perdre la vida dues persones en poques hores de diferència: una mentre practicava busseig quan va patir una aturada cardíaca, i l’altra va ser per la caiguda des de la zona esquerra de la Punta a les roques. El 25 de juliol va ser un veí de Ribes que es va ofegar fent submarinisme i l’1 d’agost, un home va patir un infart mentre nedava a l’Estanyol.

Notícies anteriors:
Un home de 60 anys mor d’un infart a a la platja de la Barra de Sitges (1 d’agost de 2020)
Un home de Ribes s’ofega fent submarinisme a la platja de Sitges (25 de juliol de 2020)
Jornada negra a les platges de Sitges (11 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats