Un incendi afecta una zona de matolls i arbres al costat de la via del tren

El foc ha oibligat a tallar el trànsit ferrioviari durant aproximadament una hora

- Publicitat -

Un incendi produït just al costat de la via del tren ha obligat, aquest migdia, a tallar el trànsit ferroviari de la línia R2 Sud en el seu pas per Sitges durant aproximadament una hora. Les causes del foc encara no estan del tot confirmades, però fonts policials apunten que l’origen hauria estat l’explosió d’una part de la catenària. Les flames, que han aixecat una cortina de fum ben visible des de bona part de la vila, han afectat especialment una zona de matolls i arbres situada entre el parc de Can Robert i el barri de Sant Crispí.

En l’extinció de l’incendi hi han participat sis dotacions dels Bombers (cinc terrestres i un helicòpter), una de l’ADF, una ambulància del SEM, una patrulla dels Mossos d’Esquadra i tres més de la Policia Local. Els agents municipals, a part de regular el trànsit de la zona com sempre que s’efectua un operatiu d’urgència, també han demanat als veïns que es confinessin a l’interior dels seus domicilis amb les persianes abaixades per tal d’evitar la inhalació de fum.

L’incendi s’ha donat per controlat poc abans de les 15h. Minuts després, la circulació de trens ha recuperat els seus horaris habituals.

Articles relacionats