LOADING

Type to search

Actualitat

Un incendi al parc del Garraf crema 20 hectàrees

Imatge d’una part de la zona cremada
El foc dins la vall, aquest matí
Accés tancat al Camí de la Fita des de les Pruelles

Un incendi, iniciat ahir al vespre en una zona boscosa prop de Can Pere la Plana, ha cremat 20 hectàrees de vegetació al cor del massís del Garraf. Els bombers –que hi porten treballant ininterrompudament des d’ahir al vespre– i tenen gairebé controlat el foc.

L’incendi es va iniciar per causes desconegudes en una zona boscosa i no habitada. Hi ha una urbanització a prop, però no ha calgut desallotjar ningú de casa seva. La superfície creada és de 20 hectàrees i pertany als termes municipals de Sant Pere de Ribes i Olivella.

Els Bombers han destinat 26 vehicles per extingir el foc, a més d’altres 18 de comandament. També hi ha intervingut un hidroavió i un helicòpter, que han estat treballant des de primera hora del matí, tan bon punt s’ha fet de dia.

La intensa feina i recursos dels Bombers, sumat al fet que no fa vent, ha evitat que la superfície cremada fos més gran. A les 16.30h, el Cos de Bombers ha anunciat el foc “estava estabilitzat”. En el seu anterior comunicat, a les 14h havia indicat que “només falten 600 metres del flanc esquerra i 800 del dret” per tenir totalment encerclat. El foc ha arribat dins d’una vall.

L’incendi ha provocat el tancament d’accés al parc del Garraf des del Camí de la Fita. Les policies locals de Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella també han estat col·laborant en matèria logística.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure