Un incendi d’un cotxe obliga a desallotjar un bloc de pisos de Santa Bàrbara

- Publicitat -

L’incendi d’un vehicle, ahir a la nit, va obligar a desallotjar un dels tres blocs de pisos de Santa Bàrbara. El foc va afectar les canonades de l’edifici i, per prevenció, els Bombers van aconsellar buidar el bloc de gent.

El foc es va originar en un vehicle que estava estacionat a l’interior del garatge. Les flames van devorar el cotxe en poca estona, tot i la intervenció dels Bombers i la Policia Local. Un cop van extingir el foc, la grua de la Policia va retirar el vehicle per deixar-lo al carrer, on encara hi és aquest matí. El cotxe ha quedat totalment inutilitzat.

La violència de les flames va afectar alguns dels baixants de l’edifici, entre els quals la llum i el gas. Per aquest motiu, els Bombers van aconsellar desallotjar tot el bloc, format per dues escales, una de 24 pisos i una altra de 14, a més d’uns baixos.

Un total de 33 famílies han passat la nit en dos hotels del centre, el Subur i el Celimar, mentre que d’altres van optar per anar a domicilis de familiars. Avui, els tècnics de les companyies de serveis examinaran els baixants i canonades per valorar els danys i la seva represa.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats