LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Un jove és enxampat amb una moto robada

Control de la Policia Local al Passeig de Vilafranca, el passat dijous

Un control de la Policia Local per fer seguiment del confinament va aconseguir ahir identificar un jove que arrossegava una motocicleta abandonada de la marca Kymco Agility 125, que acabava de ser robada. Els fets van passar al passeig de Vilafranca, on els agents havien instal·lat un control per aturar vehicles que entren i surten de Sitges i comprovar si s’ajusten a les mesures de desplaçament justificades.

Els agents van veure que una motocicleta era arrossegada per un jove des de l’avinguda de les Flors cap al passeig de Vilafranca i que es va aturar al costat d’un altre ciclomotor conduït per una altra persona al mateix Passeig de Vilafranca. En detectar moviments estranys, els agents s’hi van desplaçar uns metres, fins on eren els dos jove, als quals els van demanar la documentació.

El jove de la moto que pujava tenia els papers del vehicle i del permís de conduir en regla, mentre que el que arrossegava el ciclomotor no tenia permís ni la documentació de la moto. Els agents van poder comprovar que era un vehicle que havia estat identificat pel mateix Ajuntament com a abandonat, per indicacions del que havia estat el seu anterior propietari. El vehicle estava estacionat ben a prop dels fets, al carrer Pau Casals.

Les explicacions que va donar el jove van resultar contradictòries i poc aclaridores per als agents, que el van acabar obrint diligències, tot i que sense detenció.

Ahir mateix, la Policia Local va tramitar dotze sancions per incompliment del confinament. Des que van posar la primera, el 17 de març, ja n’han firmat 611.

Denúncies de la Policia Local per incompliment del confinament:

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA