LOADING

Type to search

Actualitat

Un Junts dividit exhibeix d’alcaldable

Mònica Gallardo, amb Jordi Sánchez i Jaume Giró

L’alcaldable de Sitges, Mònica Gallardo, es va presentar en societat ahir dijous 28 a l’Hotel Medium Romàntic amb la presència del conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i l’exsecretari general del partit, Jordi Sànchez. Qui no hi va ser-hi present van ser diferents noms del partit. Entre ells destaquen l’exalcalde Miquel Forns, el regidor Rafel Font, el coordinador local de Junts, Manel Haro, o el candidat a les primàries del partit, Magí Almirall.

El motiu han estat les desavinences amb Gallardo i la direcció del partit per com s’ha gestionat el procés de primàries, ja que aleshores la direcció del partit, encapçalada per Jordi Sànchez, va decidir unilateralment la seva data, contradient la decisió de la Comissió Territorial de celebrar les primàries al juliol, fet que va desfavorir Almirall.

L’acte ha anat al voltant de recuperar el Sitges que “era abans”. El conseller Giró s’ha queixat que l’Ajuntament no ha lluitat pels fonts europeus, aconseguint només 4.400 euros.

Per la seva banda, Jordi Sànchez ha remarcat la feina de Gallardo i ha dit que “s’ha tardat massa” a presentar-la. A més, ha fet un discurs destacant la independència. Pel que fa a Gallardo, ha fet una radiografia catastrofista de l’actual Sitges, i ha afirmat que l’actual Govern s’ha gastat pràcticament tots els 40 milions de romanent. Alhora, s’ha queixat que l’executiu no escolta el sector de l’oci nocturn ni tampoc al sector de les platges.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure