Un gos llop txecoslovac, abandonat a la riera de Ribes

- Publicitat -

Un gos abandonat de raça llop txecoslovac viu a la riera de Ribes des de principis de la setmana passada. A l’animal se l’ha pogut veure durant aquests dies tant per la riera, com fins i tot a Mas Alba o Sitges.

Diversos voluntaris i agents de la Policia Local han intentat rescatar-lo, però el gos té por a les persones i no s’apropa. Tanmateix, sí que interactua amb la resta de gossos amb total normalitat. L’animal s’acostuma a amagar durant el dia i, al vespre, quan es fa fosc, surt, i fàcilment se’l pot veure passejant pels voltants del passeig de la Circumval·lació.

Els darrers dies, dues persones han manifestat per xarxes socials i amb cartells als fanals de la riera ser els propietaris de l’animal. En primer lloc, una dona va publicar a Facebook un text en el qual afirmava ser la propietària, a més de reconèixer que el gos viu en llibertat des del juliol tot i que se l’ha començat a veure des de la setmana passada. Per altra banda, un home ha penjat cartells als fanals de la riera atribuint-se també la propietat de l’animal i afirmant que el gos va fugir quan només portava nou dies des que el van rescatar d’una granja.

Actualment, continua perdut per la zona i cap entitat ha anunciat cap acció per tractar de rescatar-lo.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats