LOADING

Type to search

Actualitat

Un mar sense plàstics protagonitza el ‘Marina Day’

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) commemora des de fa cinc anys el dia dels ports esportius amb una jornada lúdica i de conscienciació. El Port de Sitges-Aiguadolç, el Club Nàutic Sitges i el Club Nàutic Garraf se sumen a la celebració del Marina Day, enguany sota el lema conjunt per a la reducció de l’ús dels plàstics, salvem el mar! 

La reivindicació per mantenir el mar net de plàstics forma part d’una jornada arreu del país (en els 25 ports esportius participants) el dia que es durà a terme una recollida de plàstics i neteja dels fons marins portuaris. Tot un conjunt d’iniciatives per conscienciar el públic de la importància d’equilibrar un consum responsable (reduir ús dels plàstics) i el respecte amb el medi ambient (salvar el mar). El Marina Day també és una jornada de portes obertes, que convida a conèixer les instal·lacions i els serveis, tant d’ús esportiu com gastronòmic i de lleure. 

El Port de Sitges-Aiguadolç amb aquests objectius ofereix una jornada amb activitats infantils, nàutiques i gastronòmiques i donarà a conèixer el guanyador del primer concurs d’art urbà.  El Club Nàutic Sitges celebra el final del curs de vela amb portes oberts i el Club Nàutic Garraf, a partir de demà deixarà de vendre l’aigua en ampolles de plàstic

També pots veure