LOADING

Type to search

Actualitat

Un miler de sol·licituds per als pisos de protecció oficial

L’expectació que els pisos de protecció oficial de la Plana està generant es fa palesa en la quantitat de sol·licituds que ja s’han fet al registre municipal: 950 en total. Fins al 18 de febrer encara es poden apuntar més persones, que optaran a la primera promoció de pisos, amb 43 habitatges, situats a la Plana a tocar de Can Pei.

Del miler de sol·licituds rebudes fins ara, només el 52 per cent accediran al contingent general d’HPO, ja que superen els 21.000 euros d’ingressos anuals per unitat familiar. El 48 per cent restant no hi arriba i, per tant, hauran d’optar als 6 pisos que s’han reservat per a aquesta tipologia. és a dir, aquest 48 per cent d’inscrits només optarà a un 14 per cent dels pisos del primer paquet.

A L’Eco d’aquesta setmana ampliem aquesta informaicó i us expliquem en detall l’estat de situació dels pisos de protecció oficial i els requisiuts per accedir-hi. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure