LOADING

Type to search

Actualitat

Un nou pla municipal busca la unió d’esforços entre el consitori i les associacions veïnals

Imatge de les Cases Noves

La Regidoria de Participació i Transparència de l’Ajuntament impulsarà a partir del mes de juny una prova pilot del nou programa El teu barri. La iniciativa busca acompanyar cinc entitats veïnals o organitzacions amb impacte veïnal per teixir aliances i compartir coneixements entre les associacions dels diferents barris.

Les entitats i col·lectius que vulguin formar part del programa han d’omplir un formulari abans del 26 de maig i comprometre’s a assistir a totes les sessions que s’organitzin. A més, hauran de definir i treballar un projecte de millora de la participació i impacte comunitari i difondre els resultats del treball realitzat entre les persones que formen part de l’entitat o organització. Es preveu que la prova pilot s’estengui fins al novembre.

El teu barri pretén consolidar i ampliar el teixit associatiu de la vila per enfortir-lo, tal com explica la regidora de Participació i transparència, Elisabeth Pérez: “volem que els barris tinguin el seu propi altaveu i que es puguin articular de manera democràtica, participativa i autònoma”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure