LOADING

Type to search

Ribes

Un porc senglar apareix a Ribes buscant menjar

Els porcs senglars continuen baixant amb naturalitat a Sitges i a Ribes. Aquest vídeo va ser gravat dissabte passat, 9 de juliol, a la carretera dels Carç, de Ribes, a l’alçada del carrer Torreta. S’hi veu un porc senglar remenant les restes entre els contenidors. En aquesta zona és habitual que hi hagi deixalles fora dels diferents contenidors, malgrat no estiguin plens.

A 400 metres d’aquest punt, la setmana passada va aparèixer mort un altre porc senglar, atropellat per un vehicle. Era a l’entrada a la variant em direcció a Sitges. l’accident, previsiblement, es va produir a la nit, que és quan els porcs senglars acostumen a baixar als nuclis urbans a la recerca de menjar. Aquesta zona està a poca distància d’un dels accessos al massís.

A la mateixa rambla del Carç, així com al carrer Lluís Companys i la proximitat de la plaça Catalunya, a Ribes, ha estat escenari de la presència de diferents porcs senglars en els darrers mesos.

Ara fa dos mesos, a la zona de la Bòbila i la Madriguera també van baixar, un divendres a la nit, els porcs senglars i van fer malbé diverses zones de gespa del petit parc que hi ha a la confluència de la Carretera de Ribes i el carrer Lola Anglada. La presència d’aquests animals a Sitges s’ha fet habitualment en els últims dos anys, especialment durant el confinament del 2020, que van arribar fins la platja.

Notícies relacionades:
Els porcs senglars fan destrosses en un parc de la Madriguera (21 de maig de 2022)
El Garraf s’omple de senglars sense que hi hagi consens per abordar les solucions (8 d’abril de 2022)
Els senglars es passegen per Can Pei i Can Robert (22 de desembre de 2021)
Els porcs senglars entren també a Vallpineda (8 de novembre de 2021)
Els senglars continuen baixant al Passeig (15 d’abril de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure