Un programa de 3D permet descobrir obres dels museus des d’un altre punt de vista

- Publicitat -

El programa Giravolt, que escaneja en 3D obres del patrimoni català, ha arribat als Museus de Sitges. Sis obres del Cau Ferrat i una del Palau de Maricel han estat incorporades a la proposta, impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat i que permet descobrir el patrimoni des de diferents perspectives.

El programa ofereix la possibilitat de veure les obres des de tots els plànols i punts de vista possibles a través de la pantalla de l’ordinador, la tableta o el telèfon. Les set obres dels Museus de Sitges són: Porta del Palau de Maricel; Maternitat (1897-1900), de Manolo Hugué (Museu del Cau Ferrat); Vas (Museu del Cau Ferrat); Bust reliquiari (Museu del Cau Ferrat); Arqueta (Museu del Cau Ferrat); Coronament de grua en forma de drac (Museu del Cau Ferrat) i Aiguamans (Museu del Cau Ferrat).

Giravolt s’ha estrenat amb cent obres de tot el patrimoni català i anirà creixement mensualment amb noves peces que hagin estat escanejades. Preferentment, es tracta de peces d’escultura, ferro forjat o mobiliari.

Entre aquí al programa

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats