LOADING

Type to search

Actualitat

Un radar controla la velocitat al centre de la vila

La Policia Local ha iniciat aquesta setmana la campanya de sancions per als vehicles que sobrepassin la velocitat marcada en diferents vies del municipi. La mesura s’aplica a partir de l’entrada en funcionament d’un nou radar mòbil adquirit per l’Ajuntament i que s’instal·la en els punts més conflictius.

La Policia Local de Sitges explica que el punt on la gent sobrepassa sistemàticament el límit de velocitat de 30 per hora en vies urbanes és l’avinguda de les Botigues (sortida de la C-32) i després el Passeig de Vilanova. “Sabem que són vies d’escapament i per això el límit no es multa quan sobrepasses el límit en 2 o 4  quilòmetres, però el que no pot ser és que hi hagi cotxes que passin al doble de la velocitat permesa”, explica el sergent en cap sitgetà, Vicenç Cardona.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un reportatge on expliquem el funcionament del radar, detallem els punts més conflictius i recollim la visió de la Policia Local per a reduir la sinistralitat. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure