LOADING

Type to search

Actualitat

Un xiringuito s’instal·la al passeig per la manca de sorra

Muntatge del xiringuito, ahir dijous al matí

La decisió de l’Ajuntament de no portar sorra a les platges de Sitges continua portant cua. Els empresaris del sector s’han d’anar adaptant per poder treballar amb normalitat i no està pendent constantment per si hi ha sorra suficient o no. Un xiringuito de la platja de l’Estanyol va demanar permís per poder muntar-lo al passeig Marítim i li han concedit aquesta setmana. Ahir van començar el muntatge i esperen poder obrir el cap de setmana vinent.

Els concessionaris del negoci declaren que “no és la millor opció” i que prefereixen ubicar el xiringuito a la platja, com han fet durant diverses dècades, però “no volem patir constantment per si l’aigua s’endurà el xiringuito”. Altrament també creuen que podran treballar dies dolents de platja i allargaran la temporada.

El president del Gremi d’Hostaleria ha qüestionat a les xarxes socials comentant que  “la imatge del passeig, ara amb guinguetes, és incompatible amb la cerca d’un turisme de qualitat. Tot el respecte pel concessionari que ha de fer el possible per mantenir el negoci (més enguany) davant la manca de sorra no provocada per ell”.