Una aplicació regularà l’aparcament a les zones de càrrega i descàrrega

- Publicitat -

Aquesta setmana ha entrat en funcionament un nou sistema digital de control d’aparcaments en zones càrrega i descàrrega del centre de la vila. El nou servei pretén incrementar la rotació dels vehicles estacionats i facilitar la disponibilitat de places per la distribució de mercaderies. Els vehicles autoritzats han d’obtenir un tiquet digital a través de l’aplicació Parkunload, sense sobrepassar els 30 minuts permesos per estacionar.

Camions, furgonetes i vehicles mixtes de dos seients, així com altres vehicles autoritzats disposen d’11 zones d’estacionament reservades al nucli urbà de Sitges per a la distribució de mercaderies. Aquests espais tenen 6 places en dos punts del carrer de l’Illa de Cuba, 8 aparcaments en tres zones del Passeig de la Ribera, 7 places més a la zona de la Fragata, 10 places al carrer de Santiago Rusiñol, 6 llocs per a vehicles en dos espais del carrer de Francesc Gumà i 6 llocs més en dues zones de l’avinguda d’Artur Carbonell.

Trobareu tota la informació d’aquesta notícia a les pàgines de L’Eco de Sitges, ja disponible al teu punt de venda o a la nostra versió digital al web d’Iquiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats