LOADING

Type to search

Actualitat

Una avaria deixa sense aigua i llum una part del Poble Sec

Els tècnics de Sorea al Camí Capellans, ahir al matí

Avaria greu la que va tenir lloc ahir dissabte al Camí Capellans de Sitges, quan una canonada d’aigua va trencar-se i va acabar inundant dos generadors de corrent elèctric. El resultat va ser que una zona del Poble Sec no va poder disposar de subministrament de llum i aigua al voltant de dotze hores.

L’incident es va detectar aproximadament a les 7.45h del matí quan es van veure flames que sortien d’un transformador. Els bombers van desplaçar-se a la zona per contenir el petit incendi. Un cop contingut, es va procedir a revisar la instal·lació i es van haver d’avisar les companyies d’aigua i llum per intentar arreglar-ho el més aviat possible, que es van desplaçar a la zona de bon matí. En aquell moment es va veure que els danys eren greus i que portaria un temps més llarg del previst arreglar-lo. Agbar va informar inicialment que a les 14h esperaven tenir-ho arreglat però no va poder ser així.

Finalment, el transformador de la banda de muntanya va poder ser arreglat cap a les 17.30h mentre que el de la banda de mar no es va poder arreglar fins aproximadament les 19.45h del vespre, quan tot el barri va poder recuperar la normalitat.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure