Una campanya posa en valor la pervivència dels aliments

L’acttriu Neus Ballvé, en el videoclip de la Mancomunitat Penedès-Garraf
- Publicitat -

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha posat en marxa la iniciativa Stop malbaratament, una campanya per reivindicar l’aprofitament alimentari i destacar la seva importància per complir l’objectiu de reduir el 10 per cent de la generació per càpita de residus respecte a l’any 2017.

El projecte compta amb un videoclip musical en què l’actriu Neus Ballvé interpreta un seguit d’accions per potenciar l’aprofitament alimentari i evitar, així, que aliments que encara són útils acabin al cubell les escombraries orgàniques. El videoclip es va estrenar divendres passat.

Amb reminiscències a la cançó tradicional de La Masovera, però amb un estil musical urbà, l’actriu i un seguit de ballarins que l’acompanyen recorden alguns dels principals hàbits a tenir en compte per combatre el malbaratament i reduir l’impacte que té en el planeta. El vídeo s’ha gravat en diferents emplaçaments de les comarques penedesenques per reforçar el compromís local vers la cura de l’entorn.

A partir d’aquest proper dilluns, 20 de juny, el clip ja es podrà veure als mitjans de comunicació audiovisuals del territori, amb la intenció de fer pedagogia sobre la diferència entre data de caducitat i consum preferent, sobre la importància de reaprofitar aliments i d’ajustar les racions dels àpats i sobre la vergonya d’endur-se el menjar sobrant d’un restaurant.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats