Una dona de 67 anys mor a la nit a la platja

Imatge d’arxiu de la platja de la Riera Xica, on van passar els fets
- Publicitat -

Una dona de nacionalitat espanyola i de 67 anys d’edat va morir dijous a la nit a la platja de la Riera Xica, a la zona de Terramar. La dona es va banyar sola i quan va ser rescatada per un home ja era massa tard.

Els fets van passar quan ja havia començat a fer-se fos. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l’avís a les 21.46h i va desplaçar tres unitats, que segons persones que eren a la zona, van trigar 25 minuts en arribar.

El cos de la dona va ser vist passades les 21.30h per dues joves estrangeres que havien entrat al mar per banyar-se. En veure que hi havia una dona surant i que no es movia van sortir alarmades a reclamar ajut. Un home amb coneixements de salvament que era a la platja amb la seva família es van llençar a l’aigua i va aconseguir treure el cos. En aquell moment, la víctima ja no tenia pols i es trobava visiblement inflada, fet que fa pensar que feia temps que havia perdut la vida.

A la sorra, la dona va intentar ser reanimada amb massatges cardiorespiratoris. Però ja era tard. Quan van arribar les ambulàncies van certificar la seva mort.

La platja de Terramar té servei de salvament marítim, però en horari diürn. Els fets van passar, previsiblement, passades les 21h.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats