LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Una festa sense fronteres

Kostia Lozovyi, arribat fa cinc mesos des d’Ucraïna, participa com un més en el Ball de Cercolets

En Kostia, en una sortida recent a Vilanova.

Cinc mesos enrere, en Kostia Lozovyi i la seva mare, l’Oxana Lozovyi, van arribar a Sitges fugint del conflicte bèl·lic del seu país. Des del mes de març, la família ucraïnesa conviu amb una família catalana de la vila. L’intercanvi cultural que han pogut experimentar ha motivat el petit Kostia, de nou anys, a participar com un més en el Ball de Cercolets aquesta Festa Major.

Després d’assistir a alguns assajos amb en Dani i la Vinyet Farrerons, infants amb qui conviu, el petit ucraïnès va decidir provar i participar en el ball. Per en Kostia, aquest tipus de festivitats són tota una novetat. La família ucraïnesa conviu des del mes de març amb una família sitgetana ja que, tal com explica la seva mare, “a Ucraïna no tenim festes com aquestes. No ha participat mai en una cosa així”.

Les sensacions d’en Kostia abans de sortir per primer cop a la Festa Major de Sitges, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu comprar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure