LOADING

Type to search

Festes

Una proclamació passada per aigua però plena d’emocions

Marta Ferret, del Prado, i Martí Carbonell, de la Penya Barcelonista, són la nova Pubilla i el nou Hereu de Sitges

Sitges ja coneix a Marta Ferret i Martí Carbonell com a representants del pubillatge de Sitges 2019. Després dels nervis passats a la Nit de les pubilles i els hereus sobretot amb la pluja que va interrompre la vetllada i va fer avançar la proclamació, es va donar a conèixer que la pubilla del Casino Prado i l’hereu de la Penya Barcelonista  eren els afortunats de representar Sitges. Ara toca gaudir d’un any ple d’emocions i experiències juntament amb el grup de 17 pubilles i hereus que representen les entitats sitgetanes en les festes i celebracions de la vila.

L’emotiva nit va acomiadar a Sergi Molina i Ona Almirall com a representants del 2018, on es va reconèixer la gran feina feta visitant pobles i comarques catalanes deixant el llegat de Sitges en la seva millor posició.

Després de les emocions i els nervis viscuts aquest cap de setmana, el conjunt d’hereus i de pubilles de Sitges i les entitats, tenen la seva primera cita amb la festivitat de Santa Tecla on tindran l’honor de dur la Santa durant les processons. El viatge només ha fet que començar en un any que molts i moltes consideren el millor any.