Una setmana sense cap positiu a Sitges

- Publicitat -

Els 179 positius per Covid-19 acumulats a Sitges es mantenen estables des de fa una setmana. En set dies no s’ha registrat cap cas nou, en una tendència que ja ve de les setmanes anteriors.: en els deu primers dies de juny, tampoc hi va haver cap contagi nou. A Sant Pere de Ribes, per la seva banda, només s’han comptat dos casos en set dies.

Amb l’estabilitat d’aquesta última setmana, la diferència en el percentatge de contagis entre Sitges i la demarcació de Barcelona i el conjunt de Catalunya ha augmentat. A Sitges, avui en di hi ha 6,11 casos per cada 1.000 habitants, mentre que a tot Catalunya en són 8,93 i a la província de Barcelona, 9,92. A Ribes i les Roquetes, són 6,61.

La tònica d’estabilitat també es manté a Sant Camil. Les dades fetes públiques avui per l’hospital comarcal mantenen un únic pacient ingressat per Covid-19, en la mateixa tònica de l’últim mes, quan el centre va sortir tècnicament del coronavirus. A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca, aquesta setmana ja no té cap ingressat per Covid-19.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats