LOADING

Type to search

Actualitat

Una vuitantena d’infants encara no s’han pogut matricular

La porta del Barrachina, abans d’acabar el curs. F. Àlex Ferret

El creixement demogràfic a Sitges és una realitat. Una de les mostres és l’augment dels infants escolaritzats a la vila, que enguany està provocant una certa problemàtica: quan queda menys d’un mes i mig per iniciar el nou curs escolar, a Sitges hi ha 66 alumnes que encara no tenen plaça assignada –també a les llars d’infants un infant de P0 i vint de P1 no tenen vacant. I, amb aquestes xifres, l’única solució implica obrir tres noves línies. Tanmateix, de moment no hi ha data per saber en quines escoles es formaran aquests grups, amb la inquietud que això està suposant a les famílies i als centres educatius.

L’augment dels empadronaments a causa de la pandèmia, el desenvolupament de la Plana, els infants d’Ucraïna…, són algunes de les causes del creixement de les matriculacions als centres educatius de Sitges pel curs vinent. En aquest sentit, l’Ajuntament explica que ja havia demanat a la Generalitat que es preveiés aquesta situació i, quan es va acabar el curs, ja amb ràtios superiors, es van reunir amb el Departament: la solució, momentània, és obrir tres nous grups, a P4, 3r de Primària i 1r d’ESO, on més places falten per assignar, que se sumen a la línia que s’obrirà a 1r de Primària a l’Escola Agnès. 

De moment no se sap on s’obriran aquests grupa, però a l’edició en paper del setmanari coneixereu quan té previst decidir la Generalitat. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure