Unes baralles nocturnes acaben amb actes vandàlics i la intervenció dels Mossos

Un agent de la Policia Local apaga un contenidor dissabte passat

La matinada de Festa Major va deixar diverses baralles al carrer de la Bassa Rodona, que van requerir la intervenció dels Mossos d’Esquadra. Els fets es van produir un cop van tancar els bars d’oci nocturn i les platges i els espigons van atraure desenes de joves, com en els darrers dies.

Els incidents van ser diversos, alguns amb baralles entre grups de joves i adolescents i altres amb actes vandàlics, com destrosses a jardineries o la crema d’un contenidor, que va requerir la intervenció dels Mossos d’Esquadra. És el segon contenidor cremat per actes vandàlics en els darrers dies, ja que el cap de setmana se’n va produir un altre, que va ser sufocat per agents de la Policia Local. En aquest cas, la ràpida intervenció de la Policia va evitar que les flames afectessin un vehicle estacionat al costat.

La presència dels Mossos va contribuir a neutralitzar les baralles i a dispersar els participants. No es va produir, però, cap detingut. Amb tot, el cos continua les diligències per determinar si cal denunciar alguns dels participants en els incidents. També l’Ajuntament espera a conèixer els informes per a decidir si inicia tràmits.

Els Mossos d’Esquadra van desplegar un dispositiu especial ahir a Sitges. Les nits dels caps de setmana diverses patrulles del cos operen amb caràcter preventiu, especialment a la Ribera, per a controlar les concentracions de joves a la platja un cop tanquen els bars, a dos quarts d’1 de la matinada.

Noticies relacionades:
La platja es torna a omplir a la matinada en el primer divendres sense toc de queda (21 d’agost de 2021)
L’ordenació del trànsit humà a Joan Tarrida punxa en la primera nit (14 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats