Valentí Village, un model comercial de proximitat

- Publicitat -

Situat al cor comercial de la comarca, el parc de serveis i oci és un referent en l’economia local.

Un espai comercial aporta grans beneficis tant a la ciutadania de la població a la qual s’ubica, com als municipis adjacents. Als innumerables beneficis econòmics que reporta gaudir d’una zona comercial, se li ha de sumar la gran varietat d’oferta que ofereix i el potencial que aquest tipus d’espais alberguen.

A Sant Pere de Ribes, el centre Valentí Village continua el seu creixement cap a la consolidació com un dels espais de referència de la comarca teixint un eix comercial dinàmic, que convida a viure diferents experiències i al mateix temps obre les portes d’una àmplia oferta de serveis i comerços. La seva diversitat d’establiments  comercials, la proximitat amb les poblacions més importants del Garraf i la seva fàcil accessibilitat generen una combinació molt atractiva pels clients.

Un dels punts forts de l’espai comercial és la seva capacitat de generar riquesa i  ocupació. La presència de marques tant amb un important pes a nivell estatal i internacional, com de petites empreses locals, garanteix la contractació de personal a la zona, i potencia de manera positiva l’enriquiment de l’espai al qual s’ubica el complex comercial.

En el cas del Valentí Village, a més, s’ha respectat l’estructura i estètica de la  centenària fàbrica de mobles i objectes de decoració, generant un entorn d’oci idíl·lic i acollidor.

La combinació de grans superfícies originàries, amb el creixement en nombre de petits comerços han convertit l’espai en un veritable centre comercial de proximitat. Des de productes d’alimentació artesanals, com ara pa i formatges, fins a mobiliari personalitzat. Tot un conjunt de nous establiments que representen un aspecte dinàmic i atractiu per visitar, conèixer i fer les compres. Aturar-se, tot passejant, a descobrir cada un dels nous espais, és també una experiència amb sorpreses incloses. I tot plegat, del matí fins al capvespre, s’ofereix la possibilitat de degustacions i un oci familiar, que cada vegada es va arrelant més, a través de les propostes originals i innovadores dels comerciants i empresaris, que han aconseguit que Valentí Village sigui, en el cor de la comarca, molt més que un eix comercial.

Una de les botigues més emblemàti ques del parc comercial és Mobles Valentí. L’empresa fabrica mobles i objectes de decoració d’alta gamma, i compta amb una llarga tradició i arrels artesanals. Els seus productes i dissenys estan influenciats per les arts decoratives i el renaixement de l’artesania aplicada a la modernitat.

L’empresa francesa de fabricació de cuines, Schmidt, per l’altra banda, és especialista en equipaments a mida per a cuines, vestidors, banys i menjadors, entre d’altres, oferint als clients solucions innovadores, elegants i funcionals.

Un altre dels comerços que fan de Valentí Village un qualificat espai comercial es l’Escales Outlet. L’exclusiva marca internacional dissenya una línia de roba autèntica i original, amb col·leccions inspirades en la lleugeresa de l’estiu i el rigor de l’hivern.

Per la seva part, Total Sport és un dels referents en material esportiu de la comarca. El comerç local ofereix roba i calçat esportiu, i els millors complements d’algunes de les marques de referència dins el sector. En la botiga és possible equipar-se tant per la pràctica de qualsevol esport, com per les escapades de cap de setmana a la muntanya, o per anar còmo de en el dia a dia.

Pel que fa a l’estètica, a la clínica Mediface Medicina Estética realitzen tot tipus de tractaments de la mà d’un equip de professionals que respecta les necessitats i demandes de cada pacient. L’empresa treballa amb els mètodes més avançats. Els grans resultats i la confiança dels clients l’avalen.

En clau vinícola, el Petit Celler és un referent en la venda de vins i destil·lats. A més de gaudir d’una gran oferta de productes de diferents regions vitivinícola, l’espai compta amb una exquisida oferta gastronòmica al seu Winebar.

També relacionat amb el món del vi, al Valentí Village s’ubica Casa Marc, un lloc a on compartir la passió per la viticultura a través de diferents tasts, i a on també es pot gaudir d’un menjar gastronòmic.

Referent als més petits i al jovent, el centre Logiscool Garraf dona accés als infants a la millor oferta de cursos i activitats de programació i alfabetització digital. En un món al qual la programació és el llenguatge del futur, Logicool permet desenvolupar  competències digitals a les futures generacions.

En definitiva, comerços amb personalitat pròpia, amb un personal especialitzat i proper, amb un ampli espai d’aparcament gratuït, que aporta una atenció de qualitat, ajustada a les necessitats de cada client. A més, cada un dels establiments es troba adaptat i decorat segons les necessitats dels serveis i els productes que s’hi ofereixen.

El repte de consolidació de tota l’àrea ha portat a configurar-se com un eix comercial

de referència, en la comarca del Garraf i en el conjunt de la Vegueria Penedès, ja que la proximitat en les comunicacions al conjunt de poblacions i la diversitat i qualitat fan del parc d’oci ribetà un gran espai de referència.

Articles relacionats