Veïns del Vinyet han estat dues setmanes sense internet

- Publicitat -

Uns deu immobles del barri del Vinyet han estat sense internet durant aproximadament dues setmanes, fins que la setmana passada un tècnic de la companyia telefònica, Movistar, finalment els va arreglar el problema. Els veïns expliquen que l’empresa al·legava que els faltaven uns permisos de l’Ajuntament per dur a terme unes obres a la zona, però des del consistori sitgetà neguen que hagin demanat qualsevol permís per fer-hi res.

El veïnat recalca que han estat totalment desinformats per part de Movistar, amb la qual només s’han pogut comunicar a través de missatges d’SMS, en els quals explicaven que “els nostres tècnics estan esperant uns permisos de l’Ajuntament per tal de dur a terme els treballs necessaris per solucionar el problema en aquesta zona”.

Finalment, però, després de 14 dies sense que vingués ningú, va venir un tècnic i va poder arreglar la incidència, que ja està solucionada. Alguns veïns també van posar-se en contacte amb el Consistori, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, des d’on els van confirmar que no tenien res pendent amb l’empresa ni cap obra prevista al seu barri.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats