Veritas renova la seva botiga de Sitges i reforça la seva aposta pel Garraf

  • La històrica botiga de Veritas a Sitges obre de nou les seves portes amb una renovada imatge. L’objectiu és oferir una nova experiència de compra molt més còmoda i satisfactòria per a tots els seus clients.
  • L’espai totalment reformat compta amb una àmplia secció de fruita, verdura i carnisseria de proximitat, a més d’un “forn” ecològic de producció pròpia, amb pasteleria elaborada de manera artesanal.
  • El nou supermercat també comptarà amb el sistema de click and collect, a més d’un servei de comandes per WhatsApp, millorant la comoditat de compra.

26 de maig de 2022 – Veritas, la cadena líder en distribució de productes ecològics a Espanya, ha portat a terme una reforma integral a la seva històrica botiga a Sitges, oferint una nova experiència de compra molt més completa i personalitzada. A més, aquesta botiga està reformada sota criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica i incorpora també el sistema Veritas Pure Air, que neteja i descontamina l’aire de pol·len, bacteris, virus i gasos contaminants perquè treballadors i clients respirin un aire de màxima puresa.

“Coincidint amb el 20è aniversari de Veritas, hem dut a terme aquesta reforma a Sitges amb l’objectiu de mantenir el nostre compromís per oferir una alimentació ecològica i promoure un estil de vida saludable, oferint una experiència de compra molt més còmoda. Tota la reforma gira al voltant del client i la seva atenció personalitzada, apropant encara més l’alimentació ecològica certificada per a tothom i per a tots els dies”, afirma Roger Ripoll director d’Experiència de Client a Veritas.

La botiga, que porta més de 13 anys oberta al públic, ubica el client al centre. L’accessibilitat i la comoditat en el procés de compra està reforçada amb una política de preus que fan possible la compra ecològica per a tots i tots els dies. Compta amb més de 5.000 productes ecològics i certificats, molts d’ells amb origen en proveïdors de proximitat i Km 0. En aquest sentit destaca la carnisseria, amb uns estàndards de qualitat excel·lents, o la gran oferta de fruita i verdura sempre respectant la temporalitat dels cultius. D’aquesta manera, juntament amb les botigues de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, Veritas reforça la seva presència a la comarca del Garraf amb les seves tres botigues de la més alta qualitat de productes locals, ecològics i sostenibles.

També cal destacar el “forn”, un innovador espai que ofereix una secció de fleca i una oferta de pastisseria d’elaboració pròpia que utilitza únicament ingredients ecològics d’origen natural i sostenible. Comptarà amb postres saludables elaborats de la manera més natural, amb preus econòmics i accessibles. Aquest espai, com la resta de la botiga, estarà també obert els diumenges amb la intenció de brindar una oferta sabrosa i saludable tots els dies.

A més, seguint aquesta filosofia de comoditat i servei, a la botiga de Sitges també estaran disponibles els plats d’elaboració pròpia llestos per menjar de la Cuina Veritas, amb aliments 100% ecològics, sense conservants ni additius. A més, també estarà accessible el servei de compra “Click and collect”, amb entrega gratuïta en menys de 3h i la sol·licitud d’encàrrecs a través del canal WhatsApp, millorant així la comoditat de compra a la botiga i brindant un servei gairebé exclusiu en aquesta localitat.

Articles relacionats