Via lliure als nous xiringuitos

- Publicitat -

L’Ajuntament ha aprovat aquest matí, en una Junta de Govern Local extraordinària i urgent, l’adjudicació definitiva de sis dels 21 lots destinats a l’explotació de les guinguetes i serveis de temporada de les platges de Sitges des d’ara i fins al 2026. El Consistori considera el procés de licitació de les platges un tema “primordial” de la present legislatura i planeja anar convocant juntes extraordinàries per aprovar més lots a mesura que els tècnics determinin que tota la documentació presentada sigui correcta. Sempre que no aparegui cap problema excepcional que impossibiliti l’aprovació de la resta de serveis a les platges, la intenció de l’Ajuntament continua sent determinar els adjudicataris finals de la totalitat dels lots per la revetlla de Sant Joan.

Tanmateix, existeixen factors que estan alentint el procés, com és el cas de les empreses que s’han presentat a diferents lots (fins a un total de tres com a màxim). Fins que no s’hagi escollit el beneficiari de la primera opció de l’empresa en qüestió, no es pot desencallar la situació dels altres lots als quals aquella empresa estigui optant.

L’edició del setmanari d’aquesta setmana dedica el Baluar a les platges, on hi podreu veure els sis lots aprovats o les queixes dels licitadors, que expliquen que l’Ajuntament no compleix amb les afirmacions que va fer el passat mes de febrer. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compreu L’Eco a iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats