Els professionals de la sanitat són els protagonistes de L’Eco d’aquesta setmana. Hem aplegat un metge, una infermera, un tècnic d’ambulàncies, una curadora de residència i una farmacèutica per a que ens expliquin com han viscut les setmanes d’extrema tensió arran l’esclat de la Covid-19.
Hospital buit, terrasses plenes. Sota aquest titular us expliquem la recuperació de la normalitat que està vivint l’hospital de Sant Camil (i la demanda laboral dels treballadors) i també la recuperació de vida a les terrasses de Sitges i Ribes, gràcies a l’accés a la fase 1. En aquesta línia, us expliquem propostes i iniciatives dels sectors econòmics de la vila per afrontar la situació actual.
A les pàgines de L’Eco d’aquesta setmana detallem les dades del pas de la Covid-19 per Sitges, tant des d’un punt de vista d’infectats i defuncions, com de les conseqüències econòmiques (atur, ERTOs, aturada de l’activitat…). Precisament, fem un recorregut amb dos voluntaris de la Creu Roja de Sitges que ens narren la difícil situació que estan vivint diverses famílies.
També coneixem les propostes educatives per al curs vinent, quins són els animals i aus que s’han acostat més a la vila amb motiu del confinament i quines tasques de recuperació de parcs i jardins s’estan realitzant aquetes setmanes.
En l’àmbit cultural i festiu, us expliquem com serà el calendari de festivals d’aquest estiu a Sitges i a Ribes, en quin punt de troba el calendari de les festes majors de Sitges i de Ribes i del retorn dels actes litúrgics aquest cap de setmana.
A més, també parlem de l’Autòdrom, de la crisi d’ERC a Ribes, de les papallones de Sitges i acomiadem l’il·lustrador Lluís Albors, traspassat abans d’ahir.
Aquesta setmana comptem amb les firmes de Guillem Escolà, Ivan Martínez, Josep Orriols, Matthieu Liard, Pepi Martínez Font, Joan Rodés, Marc Pérez, Carla Cassalots, Gabi Serrano, Avet Curià i Xesca Santos. Les contres són d’Antoni Sella (Sitges) i Josep Rius (Ribes).
Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.
Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA