LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Cultura

La biblioteca Santiago Rusiñol torna i l’agenda cultural també

La Biblioteca Santiago Rusiñol, el primer dia que va tancar, el 13 de març

La Biblioteca Santiago Rusiñol obrirà de nou la setmana vinent, després de dos mesos i mig tancades per les mesures de confinament. Es tracta d’un pas significatiu en la progressiva represa, que també arriba amb nous avenços en l’agenda cultural, com la confirmació del concert d’El Petit de Cal Eric i Ninot, que es faran l’11 de juliol.

La reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol és parcial i es farà amb totes les mesures de seguretat. De moment, només oferirà servei de retorn i préstec de llibres i altres documents. L’accés serà amb cita prèvia, que es podrà sol·licitar per telèfon (93 894 11 49), per correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) o a través d’un formulari que a partir de dilluns vinent estarà activat a la Biblioteca Virtual. La Biblioteca Roig i Raventós, de moment, es manté tancada.

Per accedir a la biblioteca serà obligatori mascareta i amb la cita acordada prèviament. Els horaris d’obertura seran dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 19.30 hores i dimecres, de 10 a 13 hores.

Paral·lelament, la Regidoria de Cultura ha reactivat el programa de La Pregonera, que es va estrenar a finals de gener i que va quedar aturat amb l’Estat d’Alarma i amb la suspensió o ajornament les activitats de finals d’hivern i primavera. Però La Pregonera torna a somriure, ja que ha programat el concert d’El Petit de Cal Eric i la banda sitgetana Ninot, integrada per Iu Bover, Marc Casanovas i Víctor Bregante. El concert serà als jardins del Retiro l’11 de juliol (22 hores). Avui mateix s’han posat a la venda les entrades, amb preus a partir dels 3 euros.

El doble concert és el primer acte de la represa de La Pregonera, un dels projectes impulsats per Xavier Salmerón a Cultura. En les properes setmanes s’anunciaran (o es confirmaran) nous actes de música, teatre, circ, dansa i poesia.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure