LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Un Sitges insòlit, a L’Eco d’aquesta setmana

L’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana recull la segona part de les sessions de fotos nocturnes que va realitzar Josep Maria Alegre a Sitges el passat dia de Sant Jordi. Es tracta d’imatges realitzades en diversos carrers del centre i de la Ribera, en què es veu Sitges desert, sense ningú. Es tracta d’imatges insòlites, que mostren un poble inquiet i immòbil sense rastre de cap moviment ni presència humana.

La setmana passada L’Eco va publicar la primera sessió de les fotografies de Josep Maria Alegre, amb una doble visió dels mateixos carrers: diürna i nocturna. En tots dos casos, sense gent. Aquesta setmana, el setmanari publica sis fotografies més d’aquesta sessió, que permeten copsar la vila sense cap mena de presència.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA