L’Institut-Escola Xaloc es reinicia després de l’aturada forçada de les obres

- Publicitat -

El Ple municipal ha aprovat definitivament, aquest dimarts, el projecte de construcció revisat de l’Institut-Escola Xaloc, de les Roquetes. L’aprovació inicial ja s’havia fet el passat mes de juliol i, durant el mes d’exposició pública, no s’havia rebut cap al·legació contrària. Tampoc hi ha hagut cap vot negatiu en la sessió plenària. Govern i oposició l’han tirat endavant per unanimitat, però això no ha estalviat retrets entre uns i altres.

L’aprovació final del projecte permetrà que ja es puguin licitar altre cop les obres de l’edifici, després que quedessin aturades en dues ocasions. En primer lloc, de manera provisional, a causa de la pandèmia del coronavirus. En segon lloc, de manera definitiva, per un substancial increment de preus dels materials, que va propiciar la renúncia voluntària de l’empresa encarregada de la construcció de l’equipament.

Els detalls de la construcció i les valoracions dels partits, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu comprar en format paper als punts de venda habituals (quioscos, fleques, estancs i supermercats) i en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats