LOADING

Type to search

Campus d’estiu Contingut patrocinat

Campus d’estiu, poder gaudir i aprendre amb moltes activitats

Un cop es va restablint la normalitat després de les diferents fases i a punt que arribi l’estiu és un bon moment pels Campus d’estiu, que es poden gaudir a Sitges i Sant Pere de Ribes amb una variada oferta de qualitat. Complint amb totes les mesures de seguretat i sanitat, present a tot arreu en aquest període, els infants poden combinar l’educació i el lleure.

Les propostes són diverses i alhora atractives ja que hi ha un ampli ventall de possibilitats per practicar esport, realitzar dinàmiques activitats i al mateix temps que els infants s’enriqueixin amb altres aprenentatges i experiències vitals.

Els Campus d’Estiu enfoquen els seus objectius a través de diferents mètodes educatius on hi ha un coneixement molt profund relacionat amb la natura i que faciliten la motivació dels infants per potenciar el seu aprenentatge.
Tot plegat, un complement idoni per aplicar el que han après durant els dies de la temporada escolar presencial o telemàtica, però molt més lligat amb el període de vacances i de lleure.

Un conjunt de monitors i monitores, plenament preparats, supervisen l’educació dels participants, en espais a l’aire lliure on tenen la possibilitat de conèixer i relacionar-se amb altres nens i nenes amb els quals potser no tenen contacte la resta de l’any. Més enllà dels beneficis de les relacions interpersonals, els infants podran descobrir i experimentar altres aspectes, fins al moment, desconeguts per a ells, alhora que practiquen esport i es mantenen en forma amb activitats físiques dirigides.

Els Campus d’Estiu són una gran oportunitat per a la canalla de diferents edats reunides en un espai lúdic que combina l’esport, la cultura i l’educació. A més, representen un avantatge per als pares, mares i tutors, que poden conciliar vida laboral i familiar amb la tranquil·litat que els seus petits resten a les millors mans, gaudint d’activitats productives que compartiran i explicaran un cop finalitzada la seva jornada. Però les opcions són tan àmplies que semblen gairebé personalitzades, amb diferents horaris, propostes i temàtiques.

El resultat final és inqüestionable. Experiències prèvies avalen les ganes dels infants per repetir un cop han experimentat un estiu als Campus. I n’hi ha que, edició darrera edició, volen provar les diferents propostes per aprendre’n de noves i descobrir nous esports i activitats.

Així doncs, amb l’estiu arriben les vacances, i en aquests moments del restabliment de la normalitat, seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats sanitàries els Campus d’estiu és ideal. I és que els nens i nenes es mereixen el millor per continuar aprenent i alhora conèixer nous amics i amigues. La millor forma de fer-ho és amb els Campus

Pitch&Putt Portal del Roc
El Pitch&Putt Portal del Roc es troba situat a Vilanova i la Geltrú, al peu de la muntanya de la Talaia, amb unes vistes meravelloses amb el Mediterrani al fons.

Gaudiràs d’un esport molt saludable a l’aire lliure recomanat per a totes les edats. Podràs practicar-lo individualment, amb família o amb amics, gaudint d’un magnífic recorregut de 18 forats i una gran zona de pràctiques, on podràs iniciar-te en aquest esport. A la Casa-Club disposaràs de tots els serveis i d’un BAR-RESTAURANT amb àmplies terrasses. I sempre amb totes les mesures sanitàries requerides.

El Portal del Roc és el primer Pitch &Putt de Catalunya adherit a la certificació “BIOSPHERE” pel seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, i disposa també del Certificat de Turisme Familiar. No cal ser un gran jugador per passar-t’ho bé jugant al Pitch&Putt. Si vens al PORTAL DEL ROC et sorprendràs i faràs SALUT!
Us hi esperem!

Club Nàutic de Sitges
Un any més, comencen les activitats d’estiu al Club Nàutic de Sitges. Els cursos van destinats als nens i nenes d’entre 7 i 18 anys, i en ells podran aprendre a navegar i gaudir de la mar, en una escola que transmet els valors de respecte al mar, el medi ambient, els companys, la cooperació i amb el màxim nivell de seguretat.

ACTIVITATS:
Les activitats d’estiu es realitzen de dilluns a divendres i en caps de setmana de 10 a 19.30 hores i inclouen cursos de vela lleugera, catamarà i patí a vela; així com altres activitats nàutiques com el caiac, el paddle surf, el surf, el wind surf, i excursió amb llanxes. Durant el dia també es realitzen activitats a la platja i tallers.

L’escola de vela del Nàutic és la segona més important de Catalunya per volum de participants i la primera de caràcter privat; i la principal obligació i filosofia és ensenyar la vela. Sitges viu cara al mar i des del Club Nàutic el volen ensenyar a tos els nens i nenes de la vila. Per a més informació o reserves sobre els cursos de vela d’estiu: cns@nauticsitges.com, www.nauticsitges.com o 937432057.
Visitar-nos a l’Espigó de Llevant s/n, a la Platja de la Fragata de Sitges.

Club Natació Sitges
Compleix el seu 95 aniversari des de la seva fundació, especialitzat en esports federats i de competició: natació, tennis, Triatló, Padel, on també donem el servei de cursets dels diferents esports, una àmplia graella d’activitats dirigides, a més d’entrenaments personals, classes particulars i tres esdeveniments a nivell territorial i nacional com el Triatló de Sitges, la Travessia Nedant i l’Aquatló. El Campus Esportiu del Club està especialitzat en els nostres esports i una oferta de tallers per edats, els nostres monitors estan titulats en cada disciplina i dominen el català, castellà i anglès.
INFORMACIÓ:
Servei d’acolliment gratuït de 8.30 a 9 hores,
Descompte per contractació de més de 3 setmanes i també per la inscripció a la segona unitat familiar.
L’horari és de 9 a 17 hores amb dinar inclós o de 9 a 14 sense el dinar.
Un menú diari, elaborat en la cuina del Club (Cañateca) i tallers de cuina, pintura entre altres.

Nootka-Kayac

Nootka va néixer al 2004 fruit de la passió per les activitats nàutiques i pel mar. El Campus Nàutic d’Estiu, consisteix en un programa d’activitats de caràcter esportiu, on l’objectiu principal és promoure la
pràctica de diferents esports d’aigua.
Què farem?
Els nens/es practicaran diverses activitats relacionades amb el desenvolupament en el món dels esports nàutics, com són el caiac, el stand up paddle, monster sup, snorkel, tallers nàutics i jocs de platja.
Com ho farem? Mesures 2020 COVID-19
Amb un grup setmanal de màxim 10 nens/es al matí de 9h a 13h de 7 a 14 anys
Amb un grup setmanal de màxim 10 nens/es a la tarda de 17h a 19h de 13 a 16 anys o amb grups tancats de
diferents edats.
Creem un esplai on aprendrem un conjunt de valors i actituds personals, com la responsabilitat, coneixement del medi , autoestima, creativitat i on conviure i compartir experiències al mar. Apreciar els efectes beneficiosos sobre la salut a partir de l’exercici físic. Finalitat, els objectius són principalment, crear un vincle de la persona amb el medi marí. Treballar les capacitats físiques i habilitats motrius, alhora que es fomenta el treball en equip.
Per a més informació i reserves: www.nootka-kayak.com / Trucar al 938.100.256
Visitar-nos al nostre centre d’activitats a la Platja de les Anquines, davant l’Hotel ME Sitges Terramar.