El CPS Sitges espera que a la tercera vagi la vençuda

El CPS Sitges va caure eliminat de la promoció d’ascens, tot just fa un any.
- Publicitat -

Després que a finals del passat mes d’abril, la Federació Catalana de Patinatge cancel·lés totes les competicions que depenien d’ella, el Club Patí Subur Sitges no va perdre ni un segon i es va posar a treballar per tancar, com més aviat millor, l’equip de la temporada vinent.

Els sitgetans compliran el tercer any a Tercera Catalana i esperen que a la tercera vagi la vençuda. L’únic objectiu és acabar la temporada en els llocs d’ascens directe o promoció d’ascens. El cos tècnic, que encapçalarà un any més el sitgetà Carles Busquet,  i la direcció esportiva del club han comunicat la incorporació a l’equip de tres nous jugadors: Ferran Alemany (que la darrera temporada ha jugat a Primera Catalana amb el SD Espanyol); Dani Ferrer (que prové d’OK Lliga Plata amb el HC Burguillos) i Pedro Fernàndez (procedent del júnior del CP Vilanova).

El club també ha efectuat les renovacions dels porters Xavi Montoya i Pau Medrano; i els jugadors Ferran Ortoll, Biel Salvadó, Alex Raventós, Sergi Sabater i Gerard Camarasa.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)

Articles relacionats