LOADING

Type to search

Actualitat

Els pisos de promoció municipal tindran un lloguer a la meitat del preu del mercat

Dues noies sol·licitants d’HPO, davant dels pisos protegits del carrer Manuel Torrents

Amb els imports del lloguer pels núvols, els joves sitgetans es veuen obligats a quedar-se a casa els pares o marxar a nuclis veïns. És una dinàmica que fa dècades que dura, però que darrerament s’ha accentuat, a mesura que el preu de l’habitatge continuava pujant per sobre de l’IPC i dels sous. Després d’onze anys sense cap promoció d’habitatge públic a preu assequible, l’Ajuntament s’ha posat les piles i, a partir del segon semestre de l’any 2022, es començaran a lliurar 175 habitatges de protecció oficial (HPO), dividits en tres promocions. El preu d’accés a aquests lloguers serà a només 7 euros el metre quadrat, gairebé la meitat que el mercat.

Els 175 pisos de promoció municipal formen part dels 500 previstos a construir en els pròxims anys, gràcies al conveni que l’Ajuntament de Miquel Forns va signar amb els promotors de la Plana i Santa Bàrbara. El desenvolupament d’aquesta àrea haurà permès generar l’última gran bossa d’habitatge públic a Sitges.

A L’Eco d’aquesta expliquem què s’ha de fer per inscriure’s a les promocions i també analitzem el mercat del lloguer en els últims anys, que ha pujat més d’un 30 per cent. Podeu trobar el setamanari als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure